Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc
Autor: argençola
Dissabte 26 novembre 2016, la jornada és gratuïta però cal inscriure’s
Dissabte 26 novembre 2016 es realitzarà a Porquerisses la Jornada Tècnica 'Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc' organitzada per l'Ajuntament d'Argençola, l'Associació el Trill i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de Fitomón (Tel.: 973 53 21 10 – info@fitomon.com ).
Programa
9.45 h Trobada al Local Social de Porquerisses
10.00 h Sortida de reconeixement de bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
12.15 h Show Cooking: Formes originals de cuinar bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
13.45 h Cloenda de la Jornada
Il·lm. Sr. Antoni Lloret, alcalde de l’Ajuntament d’Argençola.
Etiquetes: jornada tècnica bolets porquerisses
Compartit per argencola.cat
dissabte, 20 de Abril de 2024
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major d’Hivern de Cervera 2024
La vil·la romana de Sant Pelegrí, Espai de Protecció Arqueològic
Un virulent incendi crema una fàbrica a Cervera
Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté i La Folie també seran a la tercera edició dels Festivals Alta Segarra
Festa Major de Santa Calamanda 2024
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Les Cabanes de tros (250)
Els colors de la Segarra: la primavera (583)
Terra de castells (216)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)