Cultura dijous, 30 de Gener de 2014

'Segon Origen' es començarà a gravar a mitjans de febrer


Autor: somsegarra

L'equip de la pel·lícula, que dirigirà Carles Porta, fa proves de càmera a l'embassament d'Utxesa

L'actriu Rachel Hurd-Wood farà el paper d’Alba a Segon Origen
L'actriu Rachel Hurd-Wood farà el paper d’Alba a Segon Origen

El rodatge de 'Segon Origen', l'adaptació cinematrogràfica de la novel·la Mecanoscrit del Segon Origen, escrita per Manuel de Pedrolo, està previst que s'iniciï a mitjans de febrer. Així ho ha confirmat la productora de la pel·lícula, Antàrtida, que dirigirà Carles Porta, després de la mort de Bigas Luna. La gravació es durà a terme als platós del Magical de Lleida, a l'embassament d'Utxesa (Segrià), a l'estany d'Ivars i Vila-sana (Pla d'Urgell) i a Tarragona. Aquest dimarts l'equip ha estat fent proves de càmera al Magical i aquest dimecres les està fent a l'embassament d'Utxesa.

L’actriu anglesa Rachel Hurd-Wood de 23 anys, farà el paper d’Alba, la protagonista. El protagonista masculí, Dídac, l'interpretarà Andrés Batista, veí de Lleida, en la seua faceta de nen, i Ibrahim Mané, en la de jove. Rachel Hurd-Wood va saltar a la fama amb el seu primer paper, el de Wendy Moira Angela Darling, en Peter Pa, la gran aventura, la pel·lícula de fantasia dirigida per P.J. Hogan. També ha participat a la pel·licula El perfum: història d'un assassí.

#aralleidasegonorigen


Amb motiu de l'enregistrament, la Diputació de Lleida ha engegat el concurs cinematogràfic Si avui s'acabés el món, quin objecte salvaries?. Per participar-hi, cal fer una foto de l'objecte personal que salvaries i publicar-la amb l'etiqueta #aralleidasegonorigen, explicant breument per què s’ha triat. Un jurat escollirà 5 guanyadors/res i 5 finalistes. L’objecte dels guanyadors s'integrarà en decorats i escenaris de la pel·lícula i també el convidaran a  viure un dia de rodatge, a assistir a la preestrena de la pel·lícula i el seu nom apareixerà als crèdits finals.

Cartell del concurs Si avui s'acabés el món, quin objecte salvaries? -
Cartell del concurs Si avui s'acabés el món, quin objecte salvaries?
Foto: AraLleida


Etiquetes: pel·lícules segon origen pedrolo carles porta

Ho vols compartir?