Medi ambient dissabte, 29 de Octubre de 2016

Ruta descobrir Els Quadrells i el seu entorn natural


Autor: editor

Dissabte 29 d'octubre per conèixer la peculiaritat guixenca del sòl de la Vall del Llobregós i d’altres aspectes d’interès d’aquest llogaret de la Molsosa

nucli
nucli Foto: Ramon Sunyer

Territori de Masies proposa una nova ruta per donar a conèixer el Baix Solsonès de la mà de qui millor el coneix: aquells qui hi viuen i en viuen. La pròxima cita tindrà lloc el dissabte 29 d'octubre, a Els Quadrells, al municipi de la Molsosa i la interpretació comptarà amb la participació del Grup de Natura del Solsonès.

La ruta, d'uns cinc quilòmetres aproximadament, descobrirà als visitants aquest petit nucli, les primeres referències documentals del qual daten de l'any 1392, i les cases que en formen part, així com el seu ric patrimoni natural. Tot plegat de la mà de veïns del territori i del Grup de Natura del Solsonès, que faran la interpretació de la ruta. Amb un recorregut d’uns 5 quilòmetres aproximadament, els participants trepitjaran el sòl guixenc i la flora del territori i coneixerem la roureda dels Quadrells i el torrent de Sant Joan, dos dels indrets més emblemàtics del nucli.

La sortida serà a les 9 del matí des del mateix nucli dels Quadrells i és previst que finalitzi pels volts de la una del migdia.
El cost de la ruta és de 5 euros, i inclou documentació i interpretació.

Les inscripcions es poden fer fins el dijous, 27 d’octubre i hi ha la possibilitat de reservar el dinar al restaurant de Pinós, si bé el preu no hi va inclòs. Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu electrònic informacio@territoridemasies.cat, o bé al telèfon 672 491 223.

vista a la tardor - Els Quadrells
vista a la tardor
Foto: Ramon Sunyer


Etiquetes: ruta entorn natural els quadrells
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?