Polí­tica divendres, 23 de Novembre de 2012

Núria Magrans, nova alcaldessa de Torrefeta i Florejacs


Autor: Redacció

És la primera dona que assumeix l’alcaldia del municipi

Relleu a l'alcaldia
Relleu a l'alcaldia Foto: Joan Plàcid Sala

El dimecres dia 21 va tenir lloc a l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs el Ple extraordinari que formalitzava el relleu a l’equip de govern del consistori, després de la renúncia al càrrec del fins ara batlle Narcís Cisquella. El seu lloc serà ocupat per la primera dona que assumeix l’alcaldia del municipi, Núria Magrans i Anglés, veïna de Florejacs, que fins ara era regidora de Cultura, Turisme, Joventut, Esports i Comunicació.
 
En el torn de paraules, Josep Secanell, alcalde accidental des de la renúncia de Cisquella, va encoratjar tots els regidors en la nova etapa, destacant especialment la renovació i empenta  que aporta al consistori aquesta renovació. L’alcaldessa, en el seu discurs de presa de possessió, va agrair a Narcís Cisquella la seva dedicació durant més de catorze anys al municipi i el positiu llegat que la seva empremta hi deixa, així com la gestió que durant els dies de traspàs ha assumit Josep Secanell, que ha permès que el treball del consistori no s’hagi aturat . Amb la voluntat de seguir endavant amb el progrés local, va destacar la voluntat de treballar 'per fomentar la relació intergeneracional de tots els veïns del municipi, donant especial èmfasi a les activitats conjuntes i els punts de trobada compartits per la gent de tots els pobles de Torrefeta i Florejacs', incidint en la conveniència de reforçar els llaços en comú dels veïns i veïnes dels diferents pobles i masies, per tal 'd’enriquir-nos amb la saviesa i l’experiència de tots i projectar-nos amb força i cohesió cap al futur”. La defensa dels serveis socials i la potenciació del benestar serà l’objectiu perseguit perquè 'a tots i cadascu' dels racons  de Torrefeta i Florejacs s’hi visqui amb qualitat, dignitat, orgull i felicitat'.

Al mateix acte va incorporar-se com a regidor Pere Claver Puig, veí de Palou, qui assumirà les regidories de Serveis, Equipaments, Joventut i Esports. Josep Garrabou i Josep Secanell mantenen les seves responsabilitats dins l’equip de Govern municipal, com a primer i segon tinent d’alcalde respectivament. El relleu de l’alcaldia va comptar amb el vot favorable dels quatre regidors d’ERC i l’abstenció dels tres de CiU.
 
L'acte va comptar amb la presència d'una quarantena de veïns i veïnes i diversos representants dels diferents pobles que formen el municipi que van poder conversar amb la nova alcaldessa i els regidors per donar-los el seu suport en la nova etapa.

Magrans, de quaranta anys, és diplomada en turisme i té una àmplia experiència dins el món de l’empresa i l’associacionisme.

A la Segarra hi ha quatre municipis més presidits per alcaldessa, Torà, amb Mercè Valls; Tarroja de Segarra, Maria Lourdes Castellana; Montornès, Marta Huguet, i a Estaràs, Montse Majà.

Núria Magrans, nova alcaldessa de Torrefeta i Florejacs -
Núria Magrans, nova alcaldessa de Torrefeta i Florejacs
Foto: Jaume Moya


Font: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs Etiquetes: govern municipal alcaldia

Ho vols compartir?