Cultura dilluns, 19 de Maig de 2014

Èxit rotund de l’espectacle Visions


Autor: somsegarra

Dissabte i diumenge passat, en ocasió del Dia Internacional dels Museus (17 i 18 de maig), la Casa Museu Duran i Sanpere i la Casa Dalmases va convertir-se en escenari d’excepció de l’espectacle de nova creació titulat Visions

Espectacle Visions
Espectacle Visions Foto: Museu Comarcal

Visions és una iniciativa sorgida de la mà del Conservatori de Música de Cervera i del Museu Comarcal de Cervera que va permetre donar a conèixer diferents espais patrimonials a partir d’un guiatge molt especial.

Els alumnes de l’assignatura d’escena lírica del Conservatori de Música de Cervera, dirigits per Núria Mas (direcció musical) i Arnau Vinós i Mònica Mar (direcció escènica), van ser els protagonistes del que a voltes era un concert, a voltes una visita i, per damunt de tot, un espectacle únic.

El públic, que va esgotar totes les localitats disponibles (96 entrades per funció), va quedar rendit per la màgia de l’espectacle que va tenir el seu moment culminant al saló de la Casa Dalmases, on es va interpretar la darrera peça amb la participació de tots els músics.



Font: Museu Comarcal de Cervera Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?