Acte

Festa major del Sant Crist de Cervera 2020

Del divendres 25 al dilluns 28 setembre 2020 a Cerveracartell Festa Major Cervera 2020

Del 25 al 28 de setembre, Cervera celebrarà la festa major del Sant Crist, amb un programa més reduït a causa de la Covid.

Com a novetat d’enguany, el Pregó se celebrarà a peu de carrer, a la plaça Major, al costat del públic assistent. Anirà a càrrec del personal del Centre d’Atenció Primària de Cervera i l’entitat homenatjada serà la Coral infantil Nova Cervera, en motiu del 50è aniversari.

Les activitats es concentraran al carrer, com la Nit de pubs; el concert mòbil amb The Xandals, i les actuacions teatrals dels grups cerverins Alea Teatre, Fadunito i Sound de Secà. S’estrenarà el pati dels “Silos” (sitges del SENPA), com a escenari de concerts, amb les actuacions de Lasta Sanco i Les Montses; havaneres amb Les Anxovetes i l’orquestra Selvatana.

El seguici de Festa Major enguany serà “en línia”, amb la retransmissió d’un vídeo amb les actuacions de les entitats de cultura popular a través del canal de YouTube de la Paeria de Cervera.

Clourà la Festa Major un castell de focs des de tres punts diferents perquè es pugui veure des dels balcons de tota la ciutat.

Llibret-FM-Cervera-2020.pdf

Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dijous 22 octubre 2020


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 8 novembre 2020
Cervera
Exposició 'CONFIN-ART, Paisatges d’un confinament'
divendres 23 octubre 2020

Festival SegaMots 2020
dissabte 24 octubre 2020
Calaf
Tardor de Teatre 2020 'La Mary i la Santpere amb Verkami’
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda