Acte

Vestim Segarra festival 2019

dissabte, 11 de Maig de 2019 a les 12:00 a CerveraVestim Segarra festival 2019

Dissabte, 11 de maig a Cal Racó de Cervera tindrà lloc el Vestim Segarra festival.

L’acte engegarà amb un vermut a les 12 h, amenitzat amb la música de 'Blood Bond'. En l’espai hi hauran, també, parades d’artesans amb productes de la zona tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per la llar i molta moda.

A les 17 h torna a engegar amb la música de dj 'Noc el Barroc', les parades vàries, la barra per al consum d’aperitius i beure i altres actes molt lligats amb la moda, dansa i la pintura.

A les 19 h tindrà lloc la desfilada amb els dissenyadors que formen l’Associació: Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius, Gemma Oriol i amb altres dissenyadors convidats. Tots ells de la comarca.

Finalment l’acte es tancarà amb una sèrie de tapes oferides per la restauració i el comerç segarrenc i amb la música de 'The Vintage Clock' i dj 'Noc el Barroc'.

Vestim Segarra és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0. Enguany tindrà lloc a Cervera, degut a la celebració de la capitalitat cultural de la ciutat.
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dilluns, 26 de Febrer de 2024


Login

Actes de la setmana

fins dijous, 29 de Febrer de 2024
Guissona
Exposició d'aquarel·les de Dolors Carrere
fins diumenge, 31 de Març de 2024
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició col·lectiva del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs
diumenge, 3 de Març de 2024
Guissona
XXIV Marxa dels Castells de la Segarra
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda