Societat dilluns, 16 de Març de 2015

Un mort i 7 ferits en un accident de trànsit d´una família guissonenca


Autor: somsegarra

La víctima mortal és un nen de 2 anys que viatjava en vehicle sinistrat dissabte a la nit a la A-2 quan tornaven d'una celebració

Ambulància del SEM
Ambulància del SEM

Un nen de 2 anys mort i 7 ferits és el balanç de l'accident que hi va haver dissabte a la nit a l'autovia A-2, a l'altura del Bruc, en què es va veure implicat únicament el vehicle en què viatjaven totes les víctimes, membres d'una mateixa família de nacionalitat egípcia que fa temps que viu a Guissona.

L'accident es va produir al punt quilomètric 568 de l'autovia en sentit Lleida cap a les 11 de la nit de dissabte, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit. Per causes desconegudes, la furgoneta en què viatjaven les 8 persones, que tornava d’una celebració en un restaurant del Bruc, va sortir de la via, i això va provocar la mort d'un nen de 2 anys i va causar dos ferits greus i cinc de menys greus. Les dues persones ferides greus són dos homes, de 56 i 23 anys, que van ser traslladats als hospitals de Bellvitge. Els ferits menys greus un nen de tres anys, tres dones i un home, van ser traslladats als hospitals de Martorell i Igualada però ja han rebut l’alta.


No s'ha fet pública la identitat de les víctimes, però sembla que totes vuit persones compartirien vincles familiars més o menys directes. En l'accident van treballar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers i sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per l’accident ja que viatjaven vuit persones en un turisme de cinc places.



Etiquetes: sinistres accidents trànsit

Ho vols compartir?