Cultura dimecres, 14 de Maig de 2014

Dia Internacional dels Museus a la Segarra


Autor: somsegarra

Els museus de Cervera i Guissona s'afegeixen a la celebració del Dia Internacional dels Museus, la celebració internacional organitzada cada any pel Consell Internacional dels Museus (ICOM)

Dia Internacional dels Museus a la Segarra
Dia Internacional dels Museus a la Segarra Foto: museu cervera

A Guissona, el museu Eduard Camps per celebrar el Dia Internacional dels Museus realitzarà unes jornades de portes obertes el dissabte 17 de les 10 a 2/4 de 2, i el diumenge 18 de les 12 a 2/4 de 2. L'entrada serà de franc.

A Cervera, des del Museu Comarcal, presenten tres propostes. Per una banda, el divendres 16 de maig a les 8 del vespre, inauguren l’exposició 'Art , natura i arquitectura', dins els actes de commemoració de l’any Mora.

Per un altra, una visita guiada a les exposicions 'Cervera 1700' (Museu Comarcal de Cervera) i 'Universio' (Paranimf de la Universitat de Cervera), a càrrec de Carme Bergés, directora del Museu, el 17 de maig a la 1 del mig dia.

I per celebrar el Dia Internacional dels Museus, VISIONS una proposta organitzada conjuntament amb el Conservatori Professional de Música de Cervera. On podreu veure la Casa Museu Duran i Sanpere i la Casa Dalmases des d’un altre punt de vista. Les funcions seran el 17, a les 10 de la nit, i 18 de maig, a les 7 de la tarda, L'entrada té un preu de 6€ i les places són limitades (reserva prèvia al telèfon 973 533 917)

Dia Internacional dels Museus a la Segarra - Guissona
Dia Internacional dels Museus a la Segarra
Foto: museu guissona

Museu-Cervera-maig14.pdf



Etiquetes: museus activitats dia internacional segarra

Ho vols compartir?