NOTÍCIES
ÀLBUMS DE FOTOS
ALTRES
els bolets
veure-les totes
Conserva de bolets assecats
Els bolets, una vegada collits, tenen una durada curta, uns més que d'altres, però en general s'han de netejar i consumi ... llegir +
Crema de fredolics
Dues receptes senzilles ... llegir +
Rovellons a la brasa
La cuina dels bolets és molt àmplia donat que combinen en la majoria de plats. Només presentar algunes opcions personals en les ... llegir +
Cama o bec de perdiu (Chroogomphus Rutilus)
Famí­lia: gomfidiàcies. Espècie molt comuna i força abundant en la major part de les pinedes, no gaire apreciat ... llegir +
Fredolic (Tricholoma terreum)
Famí­lia: tricolomatàcies. vora les pinedes fins a les primeres glaçades fortes. Molt apreciat ... llegir +
Rovelló (Lactarius sanguifluus)
Famí­lia: russulàcies. Juntament amb el rovelló d'obaga o pinetell, és el bolet més buscat als nostres boscos ... llegir +
Rovelló d'obaga o pinetell (Lactarius deliciosus)
Famí­lia: russulàcies. Surt a les pinedes, aclarides o joves, li agrada la llum. La millor forma de cuinar-lo és a la brasa. ... llegir +
Llenega blanca (Hygrophorus Glyocyclus)
Famí­lia: higroforàcies. Sobretot als boscos de pi roig. S'utilitza per acompanyar plats amb carn, sobretot guisats i estofats ... llegir +
Llenega negra (Hygrophorus Latitabundus Brite)
Famí­lia: higroforàcies. Segurament el bolet més buscat i apreciat a la Catalunya central. Ideal per fer estofats i guisats. ... llegir +
Camagroc (Cantharellus Lutescens)
Famí­lia: cantarel·làcies. En boscos de pins, en llocs humits, de preferència calcí­cola. Fins a l'hivern. Molt apreciat i utilitzat en estofats, ... llegir +
amunt  Home  ·  © somsegarra.cat ·   La Segarra Infinita (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google
    Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 maig-2013
pàgina executada en 0.332s