Cultura divendres, 26 de Setembre de 2014

Ondara Gòspel comença una nova temporada


Autor: somsegarra

Passar-ho bé cantant en un cor amateur

El cor amateur Ondara Gospel
El cor amateur Ondara Gospel Foto: Ondara Gospel

Ondara Gòspel és un cor amateur, dirigit per la cerverina Mireia Rosich, que està format per gent de la Segarra, l’Urgell i les comarques de l’entorn. Des de la seva creació, el març del 2010, ja porten una vintena d’actuacions repartides per un ampli territori.

El nom d'Ondara correspon al riu, que és un lligam entre els dos 'bressols' del cor: Ribera Ondara i Tàrrega. Els membres, de diferents edats, provenen de localitats com Tàrrega, Cervera, Hostalets, La Fuliola i Vilanova de Bellpuig, Bellpuig o El Tarròs.

Els assaigs es realitzen dos dilluns al vespre de 21 a 22.30h i tres dissabtes al més de 12 a 14h i es reparteixen entre l'Ajuntament de Ribera Ondara (Sant Antolí, el Centre d'Entitats de Tàrrega i la sala petita del poliesportiu de la Fuliola.

Periòdicament, organitzen assaigs oberts a tothom que vulgui provar-ho, els propers seran aquest mes de setembre, el dissabte 27 a les 12 h a Sant Antolí i el dilluns 29 a les 21h al Centre d'Entitats de Tàrrega.Si voleu contactar amb ells.



  + info (enllaç extern)

Etiquetes: música cor gòspel ribera d'ondara

Ho vols compartir?