Cultura dissabte, 4 de Juny de 2022

Nits Musicals de la Brufaganya 2022


Autor: somsegarra

5 actuacions programades del juny al setembre

Nits Musicals de la Brufaganya 2022
Nits Musicals de la Brufaganya 2022 Foto: nits brufaganya

L’onzena edició de les Nits Musicals de la Brufaganya que se celebra a Sant Magí de la Brufaganya ja té el programa definit i, enguany, recupera el seu format habitual.

Obrirà les portes el dissabte dia 11 de juny amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de la Simfònica de Sant Cugat dirigida per la directora israeliana Roit Feldenkreis i amb Miquel Gusi com a piano solista que interpretaran obres de Bela Bartok i Frederic Chopin.

El programa seguirà amb les actuacions de The Gospel Viu Choir, el 9 de juliol, Jordi Savall, el 6 d’agost (entrades exhaurides), 2 Pianos, el 24 d'agost, i el Quartet Cosmos, el dia de 10 de setembre.

Les actuacions començaran a dos quarts de 10 de la nit i durant la tarda, com és habitual, es podrà gaudir d’un berenar a la fresca a l’esplanada de davant del santuari. En acabar hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

Les actuals normes sanitàries no obliguen a fer reserva prèvia i es podran comprar entrades el mateix dia del concert si n’hi ha de disponibles. Els preus van dels 17 als 22€ i es poden comprar en línia També hi ha l'opció de comprar un abonament per als 5 concerts.



Etiquetes: nits musicals brufaganya pontils baixa segarra

Ho vols compartir?