Cultura divendres, 21 de Abril de 2023

Cantata 'L'Espill Encantat'


Autor: somsegarra
cartell Cantata 'L'Espill Encantat'
cartell Cantata 'L'Espill Encantat' Foto: Aj. Guissona

El divendres 21 d'abril de 2023, a les 20.00 h, el Teatre Municipal Ateneu de Guissona es vestirà de màgia per acollir L'Espill Encantat, una cantata de nova creació que convida el públic a viatjar a través del poder de la música. L'obra, guanyadora dels Premis Josep Anselm Clavé 2020 del Cant Coral a Catalunya -com a millor espectacle, producció en directe-, està basada en el 'Quadern de música' de Jaume Ferran, escriptor cerverí i fill predilecte de Cervera.

L'Espill Encantat és una proposta artística interdisciplinària que combina la música, el teatre i la dansa. El text, escrit per Montse Pont i adaptat especialment per l’ocasió, i la música, composta per Jordi Castellà, conviden el públic a endinsar-se en una trama d'aventures protagonitzada per l'Ainet i el Mag Lletraferit. Amb la música com a eix conductor, els dos personatges hauran de salvar els orígens d'una ciutat preservant les seves tradicions i saviesa popular. I només hi haurà un camí per fer-ho: interpretar una cançó màgica abans que surti la Lluna.

Les entrades es poden comprar en línia a través del portal de Ticketic.org. No deixeu passar l'oportunitat d'assistir a aquesta experiència única i emocionant que convida a l’espectador a descobrir la màgia musical de la Segarra. Local i universal, com el mateix llenguatge de la música.



Etiquetes: cantata guissona

Ho vols compartir?