Economia
dilluns, 5 de Novembre de 2012
Autor: Joana
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
La cuina de la Segarra i el producte local III
Autor: Joana
cartell La cuina de la Segarra i el producte local I Foto: Joana
17-17.30 h
Xavier Fabra, propietari i cuiner del restaurant Slow Food Quintaforca, a Nulles (Tarragona).
Compromís amb el medi, la producció local i l’estacionalitat dels productes.
17.30-18 h
Mercè Camins, propietària i cuinera del restaurant Slow Food Casa Mercè, de Font- depou (La Noguera).
L’ús de productes locals com a element diferenciador.
18-19 h
Tast i explicació dels plats elaborats per ambdós cuiners, amb productes locals dels seus territoris.
Data límit inscripció: dimarts 30 d’octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
dilluns, 29 de Abril de 2024
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major d’Hivern de Cervera 2024
Un virulent incendi crema una fàbrica a Cervera
Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté i La Folie també seran a la tercera edició dels Festivals Alta Segarra
La vil·la romana de Sant Pelegrí, Espai de Protecció Arqueològic
Festa Major de Santa Calamanda 2024
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Les Cabanes de tros (265)
Els colors de la Segarra: la primavera (583)
Terra de castells (216)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)