Festes divendres, 31 de Agost de 2018

Festa Major de Calaf 2018


Autor: somsegarra

Del 31 d’agost al 3 de setembre

Festa Major de Calaf 2018
Festa Major de Calaf 2018 Foto: Aj. Calaf

Del 31 d’agost al 3 de setembre Calaf celebrarà la Festa Major.

D’entre les diferents actuacions musicals, destaquen Judit Nedderman, que obrirà la Festa Major amb un concert a la plaça dels Arbres el divendres 31 d’agost. El concert dels Catarres dissabte nit, a les 24h, també a la plaça dels Arbres. I el grup suec Hoffmaestro també la nit de l’1 de setembre.

Pel que fa a tradicionals orquestres i grups de versions, comptarà amb La principal de la Bisbal, La Banda del Coche Rojo, New Marabú o Excel.

Com a novetats de les entitats, hi ha la Kursa de lokus Baby, organitzada per La Polseguera el dissabte 1 de setembre a les 12h a la plaça dels Arbres; la Festa Holi, organitzada pels joves del curs de premonitors el diumenge 2 de setembre a les 18h; i el Correfoc organitzat pels Diables de l’Alta Segarra, el diumenge a les 21.30h.

Una de les propostes destacades i innovadores d’aquest any, serà l’espectacle que tancarà tots els actes de Festa Major. Una proposta que combina la pirotècnia d’un castell de focs, la cultura popular de Calaf i les vídeoprojeccions d’un mapping amb una direcció escènica atrevida i transgressora a càrrec d’Eloi Fonoll, director artístic d’Els Pastorets infantils de Calaf.


llibret_festa_major_calaf_2018.pdf



Etiquetes: festa major calaf

Ho vols compartir?