Festes divendres, 25 de Setembre de 2020

Festa major del Sant Crist de Cervera 2020


Autor: somsegarra
cartell Festa Major Cervera 2020
cartell Festa Major Cervera 2020 Foto: paeria cervera

Del 25 al 28 de setembre, Cervera celebrarà la festa major del Sant Crist, amb un programa més reduït a causa de la Covid.

Com a novetat d’enguany, el Pregó se celebrarà a peu de carrer, a la plaça Major, al costat del públic assistent. Anirà a càrrec del personal del Centre d’Atenció Primària de Cervera i l’entitat homenatjada serà la Coral infantil Nova Cervera, en motiu del 50è aniversari.

Les activitats es concentraran al carrer, com la Nit de pubs; el concert mòbil amb The Xandals, i les actuacions teatrals dels grups cerverins Alea Teatre, Fadunito i Sound de Secà. S’estrenarà el pati dels “Silos” (sitges del SENPA), com a escenari de concerts, amb les actuacions de Lasta Sanco i Les Montses; havaneres amb Les Anxovetes i l’orquestra Selvatana.

El seguici de Festa Major enguany serà “en línia”, amb la retransmissió d’un vídeo amb les actuacions de les entitats de cultura popular a través del canal de YouTube de la Paeria de Cervera.

Clourà la Festa Major un castell de focs des de tres punts diferents perquè es pugui veure des dels balcons de tota la ciutat.


Llibret-FM-Cervera-2020.pdf



Etiquetes: festa major sant crist cervera

Ho vols compartir?