Festes divendres, 16 de Febrer de 2024

Festa del Pellofa 2024, el carnaval de Calaf


Autor: somsegarra
cartell Festa del Pellofa 2024, el carnaval de Calaf
cartell Festa del Pellofa 2024, el carnaval de Calaf Foto: la polseguera

El divendres 16 i dissabte 17 de febrer, se celebra la Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf, organitzada per l'Associació La Polseguera de Calaf en col·laboració amb l'Ajuntament.

Divendres 16 de febrer
a partir de les 22.30h a l'envelat, ubicat al pàrquing de l'antiga serradora, es donarà el tret de sortida als actes amb La Festa de les Olimpíades i el torneig de duro 'Posa-me-la dura'.

Dissabte 17 de febrer
El matí del es durà a terme la rua de botigues per veure l'ambientació i disfresses dels botiguers i mercat.

A partir de les 16.30 h., des del Casal de Calaf i a ritme d'Urband Brass, començarà la Gran Rua i Concurs de Carrosses i Comparses, que es desplaçarà fins a l'envelat on, a les 19.00 h., hi haurà El Pregó de les Reines Pellofa i l'entrega de.

A les 20.30h a la plaça dels Arbres, s'iniciarà la XVII Mamada, un correbars pels establiments col·laboradors. Per participar-hi caldrà comprar un tiquet per un cost de 25 euros per persona que inclou 6 tapes + 7 cerveses/vi + entrepà + entrada al ball de disfresses + mocador de record)

Seguidament, a les 23.30 h., a l'envelat, hi haurà el Ball de Disfresses amb Blu Versions, La Tribut i Dj Diana BZN. El preu de l'entrada serà de 5 euros per a persones amb disfressa i 8 euros per les que no. A les 02h de la nit, s'entregaran els premis del ball.

Programa Festa del Pellofa 2024, el carnaval de Calaf - Calaf
Programa Festa del Pellofa 2024, el carnaval de Calaf
Foto: la polseguera


Etiquetes: carnestoltes pellofa calaf

Ho vols compartir?