Agricultura dilluns, 17 de Març de 2014

La Segarra per la Independència s’adreça al sector agrari de la comarca


Autor: Jaume Moya

La territorial de l’ANC aproxima a la ciutadania els arguments favorables a la sobirania de Catalunya a través d’una xerrada adreçada a la pagesia i una nova recollida intensiva de signatures en favor de la independència

imatge de l'auditori de Cervera durant l'ate de presentació de Pagesos per la Independència
imatge de l'auditori de Cervera durant l'ate de presentació de Pagesos per la Independència Foto: Segarra per la Independència

Els propers dies 22 i 23 de març, la Segarra per la Independència intensificarà la seva campanya de recollida de signatures per la independència. En col•laboració amb els respectius ajuntaments, la sectorial comarcal de l’ANC portarà els punts de recollida de vots a Cervera, Guissona, Torà, Sant Guim de Freixenet i Sant Ramon. Amb aquest esforç, l’entitat pretén aproximar a tota la ciutadania de la Segarra la possibilitat d’exercir el dret de petició en favor de la constitució de l’Estat català independent.
Per altra banda, el passat dissabte 15, l’auditori de Cervera va reunir unes cinquanta persones en l’acte de presentació de la sector de l’ANC Pagesos per la Independència. La introducció va córrer a càrrec de Josep Ortiz, de Cervera, i es va centrar en la conveniència d’estendre entre el sector agrari la necessitat de la seva implicació en el procés de constitució de l’Estat català independent. Pep Riera, fundador de la Unió de Pagesos i sempre implicat ens lluites de reivindicacions socials i nacionals, va centrar la intervenció principal de l’acte. La seva incorporació a l’Assemblea Nacional se centra en la tasca de configurar el futur del país des del punt de vista de pagesos i ramaders, identificant problemàtiques i traçant les directrius de funcionament dins la Catalunya independent.
A continuació, Andreu Ferré, tècnic de la Unió de Pagesos, va presentar un estudi sobre les judes a la producció agrària, dins i fora de la Unió Europea.
L’acte es va tancar amb un torn de preguntes i debat i amb la voluntat de seguir treballant plegats, des de Segarra per la Independència i la Unió de Pagesos, ens la difusió dels objectius comuns entre els professionals de la pagesia de la comarca.
Durant l’acte, es van recollir adhesions dins la campanya Signa un Vot per la Independència.

cartell de la campanya dels dies 22 i 23 de març -
cartell de la campanya dels dies 22 i 23 de març
Foto: Segarra per la Independència


Font: Segarra per la Independència   + info (enllaç extern)

Etiquetes: pagesos per la independència ANC Segarra Segarra per la Independència Pep Riera Signa un Vot

Ho vols compartir?