Agricultura dijous, 17 de Juliol de 2014

Un foc crema 45 hectàrees a Sant Guim de la Plana


Autor: somsegarra

L'incendi s'ha iniciat al Pla de Comabella i, a hores d'ara, ja sembla estabilitzat

Un foc crema 45 hectàrees a Sant Guim de la Plana
Un foc crema 45 hectàrees a Sant Guim de la Plana Foto: Agents Rurals

Aquest dijous al migdia s'ha produït un incendi en una zona de camps agrícoles a Sant Guim de la Plana. El foc s'ha declarat poc abans de dos quarts de dues d'aquest migdia al Pla de Comabella, on també s'ha incendiat una màquina recol·lectora de palla.

S’han activat fins a 25 dotacions terrestres (camions d’aigua i vehicles de suport i comandament) amb el suport de 5 mitjans aeris (3 helicòpters i 2 avions de vigilància i atac).

L’incendi, que s’ha donat per estabilitzat a les 15.49 hores, ha cremat, bàsicament, zona segada, i una màquina collitadora. Continuen treballant al lloc una vintena de dotacions terrestres i tres mitjans aeris. A causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament preventiu.

Segons les darreres informacions del cos d’Agents Rurals, el foc hauria afectat una superfície de 46 hectàrees, de les quals 4’5 serien de vegetació forestal que haurien afectat zones de l’EIN Valls del Sió Llobregós.

Fins al lloc també s’hi han desplaçat 4 patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra a més d’una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb caràcter preventiu.

Detall de la zona cremada a Sant Guim de la Plana - Sant Guim de la Plana
Detall de la zona cremada a Sant Guim de la Plana
Foto: Bombers.cat


Etiquetes: incendis forestals sant guim de la plana

Ho vols compartir?