Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc
Autor: argençola
Dissabte 26 novembre 2016, la jornada és gratuïta però cal inscriure’s
Dissabte 26 novembre 2016 es realitzarà a Porquerisses la Jornada Tècnica 'Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc' organitzada per l'Ajuntament d'Argençola, l'Associació el Trill i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de Fitomón (Tel.: 973 53 21 10 – info@fitomon.com ).
Programa
9.45 h Trobada al Local Social de Porquerisses
10.00 h Sortida de reconeixement de bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
12.15 h Show Cooking: Formes originals de cuinar bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
13.45 h Cloenda de la Jornada
Il·lm. Sr. Antoni Lloret, alcalde de l’Ajuntament d’Argençola.
Etiquetes: jornada tècnica bolets porquerisses
Compartit per argencola.cat
dijous, 25 de Abril de 2024
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major d’Hivern de Cervera 2024
La vil·la romana de Sant Pelegrí, Espai de Protecció Arqueològic
Un virulent incendi crema una fàbrica a Cervera
Festa Major de Santa Calamanda 2024
Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté i La Folie també seran a la tercera edició dels Festivals Alta Segarra
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Les Cabanes de tros (265)
Els colors de la Segarra: la primavera (583)
Terra de castells (216)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)