Agricultura dimecres, 24 de Març de 2021

El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021


Autor: DARP

Termini de presentació fins el 14 d'abril

El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021
El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021 Foto: DARP

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha convocat els premis PITA i Ruralapps 2021, amb l’objectiu de contribuir a la millora del sector agroalimentari, forestal, pesquer i del medi rural de Catalunya.

El Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA, que enguany arriba a les seva vintena edició, vol distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l'empresa, orientades a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses, mitjançant la innovació. La dotació és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros per a cadascuna de les tres modalitats:

Premi a l'empresa agrària: per la implementació d'innovacions dins del procés productiu o de gestió que siguin referents per a altres empreses del sector. Premi a l'agroindústria: per innovacions en els processos, la gestió o en els productes i les estratègies comercials de les agroindústries de primera transformació i/o conservació, així com de subministrament de factors de producció o serveis que intervinguin en la producció i/o transformació agroalimentària. Premi al/a la jove emprenedor/a innovador/a per la implementació d’innovacions en l’empresa agrària o en l’agroindústria i per les característiques pròpies d’un/de una emprenedor/a innovador/a.

El Premi Ruralapps, que enguany arriba a les seva vuitena edició, vol distingir les empreses que han desenvolupat aplicacions mòbils que contribueixen a la millora del sector agroalimentari, forestal i pesquer i que acosten aquests sectors a la ciutadania.

S’estableixen dos tipus de premi: Ruralapps-professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal i pesquer i Ruralapps-ciutadania per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores i coneixement del sector a la ciutadania, dotats amb 3.000 euros cadascun.

El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021 -
El Departament d'Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021
Foto: DARP


Etiquetes: premis pita ruralapps departament agricultura

Ho vols compartir?