Acte

1er BruixaFolk

dijous 15 agost de 2013 a les 20:00 h a 25 , de Cervera

El proper dijous 15 d'agost, a partir de les 8 del vespre, a les noves escales d'accés a l'església de Sant Domènec, tindrà lloc el BruixaFolk, una nova proposta de l'Agrupació Seny Major.

Tot plegat s'iniciarà amb ELS CONTES EMBRUIXATS, per a petits i grans, a càrrec de la magnífica contacontes Rosa M. Caballol, que de ben segur ens deixaran bocabadats.

A continuació serà el torn del CONCERT DE MÚSICA DE TRADICIONAL, a càrrec d'alumnes i professors dels Espais de Música Tradicional de Bellpuig i de Cervera. El programa del concert inclourà peces per a gralla, banda de sacs de gemecs, flabiol i tamborí, mitja cobla, i cobla de tres quartans, i comptarà amb la participació destacada, entre d'altres, dels professors Agustí Ardiaca, Carles Clavero, Gerard Pouget i Albert Soler.

A aquestes dues activitats us afegim una tercera proposta: PORTEU-VOS EL SOPAR DE CASA. Uns entrepans, unes begudes, la carmanyola... el que vulgueu. El BruixaFolk també és això, anar de picnic, portar-se el sopar i gaudir d'una bona vetllada de contes i música tradicional en un espai màgic. Us hi apunteu?


cartell 1er BruixaFolk - Cervera
cartell 1er BruixaFolk
Autor: Agrupació Seny Major

Insertada per: Agrupació Seny Major


Ho vols compartir?