Acte

Cantata FLORINDA, La Vaca Pallassa

dissabte 5 abril de 2014 a les 12:00 h a Pavelló de l’Oli , de Les Borges Blanquescartell Cantata FLORINDA, La Vaca Pallassa

'FLORINDA, La Vaca Pallassa' és un conte escrit i narrat per l'artista Manel Justícia, que a través de les il·lustracions fetes pel mateix autor i amb cançons inèdites creades especialment per Ferran Andechaga, Sergi Esparza i Sara Hernández expliquen la història màgica d'una vaca somniadora que intenta captivar els nens i nenes. La posta en escena serà del mateix autor del conte, Manel Justícia, i la direcció de la cantata anirà a càrrec de Blanca Julià amb l’acompanyament de Laura Tomás (piano), Javi Ruiz (guitarra), Ignasi González (baix elèctric), Robert Fontova (bateria) i Jordi Viñes (clarinet).

El conte reivindica la importància de l’esforç i la voluntat per aconseguir els nostres propòsits. Els infants ens endinsaran en l’aventura d’aquesta vaca que un dia decideix abandonar la seva manada per anar al circ. Un cop allà, mags, funàmbules, empassafocs, contorsionistes, amazones i músics li ensenyaran els seus espectacles i la convidaran a actuar amb ells.

A la cantata 'FLORINDA, La Vaca Pallassa' hi participen uns 450 nens i nenes entre 4 i 10 anys de més de quinze escoles i aules de música de la província de Lleida (Zona 4 de de l’Associació Catalana d’Escoles de Música - ACEM) que mitjançant aquesta història han aprés de la valentia d'aquesta vaca, que lluita per complir els seus anhels i desitjos per tal de ser feliç i fer-ne als que l'envolten:

Aula de música del col·legi sagrada família (Lleida -Orfeó Lleidatà)
Aula municipal de música d'Alcarràs (Orfeó Lleidatà)
Aula municipal de música d'Ivars d'Urgell
Consorci Escola Itinerant de Música i Dansa del Pallars 1
Escola municipal de música d'Agramunt
Escola municipal de música d'Alcoletge "Julià Carbonell" (Orfeó Lleidatà)
Escola municipal de música d'Alpicat (Orfeó Lleidatà)
Escola municipal de música d'Artesa de Lleida (Orfeó Lleidatà)
Escola municipal de música de Bellpuig mossèn Jesús Capdevila
Escola municipal de música de Puigverd de Lleida (Orfeó Lleidatà)
Escola municipal de música de Rosselló
Escola municipal de música de Sant Guim de Freixenet
Escola municipal de música de Tàrrega
Escola municipal de música de Torrefarrera (Orfeó Lleidatà)
Mancomunitat de Municipis per la Música a les Garrigues2
Insertada per: Associació Catalana d'Escoles de Música

Web


Ho vols compartir?