Acte

IV Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

Del dimecres 16 al divendres 18 juliol 2014 a Cerveracartell IV Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

En l’edició que tindrà lloc a Cervera els dies 16,17 i 18 de juliol s’ha optat per una programació 'made in la Segarra' i, en aquest sentit, el Museu es converteix en sala on es projectaran documentals com La terra de l’estrany del cerverí Xavier Marrades, el dimecres 16, la pel·lícula Catalunya über alles! del segarrenc Ramon Térmens, el dijous 17, que forma part del cicle Cinema a la fresca (CMC) i, per últim, el divendres 18, el documental Basant d’Andrés Antebi, l’únic que s’allunya del nostre territori però que, en canvi, encaixa amb l’objectiu de mostrar formes de vida i costums des d’una visió antropològica àmplia.

A més a més dels passis d’aquests documentals, el Museu de Cervera col·labora estretament amb un Festival consolidat al nostre territori com és Lo Cercacurts, amb la projecció dels guanyadors i finalistes de l’edició d’enguany.

Per completar el programa, el Museu us proposa una mirada més cap al territori que en s permetrà, a més a més, conèixer altres espais del Museu. El primer dia us oferim una degustació de vins del celler Comalats, a càrrec d’Eva Bonet, al saló de la Casa Museu i tancarem el cicle amb una sessió de conta contes Històries del tros, a càrrec de Carles Alcoy, el divendres 18 al celler del Museu (per a públic adult).

Per quart any consecutiu, L’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, organitza aquesta mostra multiseu que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, tots sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. 

Programa_Cervera.pdf

Lectures: 213 Darrera: 12.03.2021
Insertada per: Museu Comarcal de Cervera


Ho vols compartir?

dimarts 20 abril 2021


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 30 maig 2021
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Ataràxia' de Cesc Homet
fins diumenge 2 maig 2021
Cervera
Exposició 'Tot escoltant Gerhard. Un Quixot amb noblesa d’esperit'
fins diumenge 25 abril 2021
Cervera
Setmana cultural Sant Jordi 2021
fins diumenge 25 abril 2021
Guissona
Setmana cultural Sant Jordi 2021
diumenge 25 abril 2021
Sant Guim de Freixenet
5è trail rural Camins de Fusta
diumenge 25 abril 2021
Cervera
Teatre 'La plaça del Diamant'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda