Acte

Exposició Col·leccionant passions. Enric Farràs

Del dijous 22 setembre al diumenge 6 novembre de 2016 a Museu Comarcal de Cervera , de Cerveracartell Exposició Col·leccionant passions.  Enric Farràs

Des del 22 de setembre fins al 6 de novembre el museu de Cervera presenta l'exposició 'Col·leccionant passions. Enric Farràs i els records d’una vida a pagès'.

Col·leccionant passions és un programa cooperatiu entre diverses antenes de l’observatori del Patrimoni Immaterial i Etnològic de Catalunya per tal d’incentivar el contacte entre el museu i els col·leccionistes i les col·leccions etnològiques d’interès per al territori. Volem conèixer els fons que custodien i la tasca de documentació i conservació que, molts d’aquests col·leccionistes, han fet al llarg dels anys, però, també, la història de vida que s’amaga darrera aquestes col·leccions.

El projecte s'inicia amb Enric Farràs, actual propietari del Restaurant Gran Cafè, i la seva passió per tot allò que connecta amb la seva infantesa vivint a pagès. Les feines del camp, les eines agrícoles i els estris domèstics que, anys enrere, trobàvem en totes les cases, estan representades en una col·lecció que ens mostra, també, una manera molt pròpia i personal d’entendre el col·leccionisme. A aquesta imatge 'retinguda' d’un passat rural no massa llunyà, s’hi afegeix un tast sobre un establiment emblemàtic de Cervera: l’antic Hotel Espanya.
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?