Acte

26a edició del Desfolca't

dissabte 17 juny de 2017 a les 16:00 h a Calaf26a edició del Desfolfca't

El DesFOLCa’t, Festival de Música Popular i Tradicional arriba enguany a la seva 26a edició. El festival, que se celebrarà el 17 de juny, reunirà els millors grups de folk i convertirà Calaf, un any més, en la capital catalana de la música popular i tradicional. Amb l’objectiu d’acostar la música d’arrel a diferents públics, el DesFOLCa’t aposta per impulsar el patrimoni musical de diferents territoris i treballa per aconseguir que les músiques tradicionals i populars siguin viscudes per totes les generacions, dels més petits als més grans.

Enguany presenta una programació molt diversa, donant cabuda al folc més tradicional però integrant també propostes més heterodoxes que fan evolucionar la música d’arrel cap a nous paisatges sonors. Combina grups de Catalunya, Galícia, Euskadi, Colòmbia-França, Occitània i el País Valencià en un total de 12 concerts
Els gallecs Luar Na Lubre inauguraran el festival que inclou, com a plats forts de l’edició d’enguany, els concerts de Joseba Tapia, Antonio Rivas Quartet, Che Sudaka, Moussu T e lei Jovents, Judit Neddermann i Carles Dénia. Completen un cartell de luxe Cor de Carxofa, De Calaix, Les Absentes, Red Rombo i l’animació infantil dels Encara farem salat.

El DesFOLCa’t potencia un any més la vessant de formació i programa dos tallers: dissabte al matí hi haurà un taller d’acordió vallenato a càrrec d’Antonio Rivas i un taller de glosa i cant improvisat a càrrec de Cor de Carxofa, que també oferiran un Combat de Corrandes a la tarda. Paral·lelament tindrà lloc una matinal de cultura popular amb una trobada de gegants, diables, danses tradicionals i trobada de colles bastoneres.
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?