Acte

Eduard Iniesta i Gossos a Sant Martí Sesgueioles

Del divendres 28 al dissabte 29 juliol 2017 a Sant Martí Sesgueiolescartell Eduard Iniesta i Gossos a Sant Martí Sesgueioles

L’escenari dels Festivals Alta Segarra es trasllada, aquest divendres, 28 de juliol, a la capella de Sant Valentí de Vilallonga de Sant Martí Sesgueioles on a partir de les 22.30 hores tindrà lloc el concert del guitarrista Eduard Iniesta. Autor d’una música molt personal i destacat multiinstrumentista de corda, aquest músic s’acompanya d’un grup format per 5 grans músics catalans escollits per la complicitat artística i personal amb la seva obra.

L'endemà, dissabte 29, els manresans Gossos clouran els Festivals Alta Segarra presentant el seu darrer treball, 'Zenit', estrenat el passat setembre.

Entrades

Les entrades anticipades per als concerts es poden comprar a través de la plataforma de venda on-line Tictactickets.es. Les entrades anticipades tenen un preu de 13 euros, i de 20 euros si s’hi inclou el tast gastronòmic. El preu a taquilla serà de 15 euros per a cada concert, 22 en cas que també es vulgui fer el tast.
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?