Acte

Garbuix a la Segarra

dissabte 16 juny de 2018 a les 11:00 h a Montornès de SegarraGarbuix a la Segarra 2018

Un col·lectiu de tretze artistes de la Segarra estrenarà dissabte 16 de juny al matí el projecte Garbuix a la Segarra. Es tracta d’un itinerari de 12 quilòmetres seguint la ruta del Cercavins, entre Montoliu, Montornès i l’Ametlla de Segarra, en la qual cada artista protagonitzarà una acció a l’entorn bé en forma d’instal·lació, pintura o escultura.

Horaris

-L'horari d'inici del recorregut és lliure. Les obres/instal·lacions romandran exposades tot el dia i en alguns casos, de forma permanent, depenent de l'erosió natural.


-A partir de les 11 h,al poble de l'Ametlla de Segarra s'obren les portes del Celler  Comalats, l'Església de St.Pere,i CanLuar per acollir els visitants amb una mostra dels artistes participants en el Garbuix, oferta de beguda i pica-pica.Recomanacions per fer la ruta a peu

El recorregut de la ruta del Cercavins sencer és circular, amb un total de
12 km. Per fer el tram del Garbuix podeu iniciar el camí des de Montoliu de Segarra en direcció a Montornès, seguint les indicacions del Cercavins i els Plans.

És necessari portar aigua , protecció solar, roba i calçat adequat per caminar.


El garbuix és un projecte compromès amb la conservació del patrimoni i el medi-ambient, per això demanem als caminants que tinguin cura de no trepitjar sembrats, no llençar brossa, respectar animals i plantes

Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dimarts 22 setembre 2020


Login

Actes de la setmana

fins dilluns 28 setembre 2020
Cervera
Exposició 'Festes endins'
fins diumenge 8 novembre 2020
Cervera
Exposició 'CONFIN-ART, Paisatges d’un confinament'
fins divendres 25 setembre 2020
Cervera
44a Setmana Cultural Isagoge
dimecres 23 setembre 2020
Cervera
Portes Obertes escola de teatre de Cervera
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda