Acte

II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals

dissabte 5 octubre de 2019 a les 11:00 h a Cerveracartell II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals

el proper 5 d'octubre se celebra a Cervera II Concurs Nacional de Tabals Tradicionals organitzat per La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC) juntament amb el Ball de Diables de Cervera - Carranquers.

A la jornada hi participaran 120 percussionistes, i al concurs, 5 colles de diables. Els inscrits són Sant Pere de Ribes, Bigues i Riells, Terrassa, Granollers i Vila-seca.

Els actes començaran a les 11 del matí amb una classe magistral a la plaça Universitat a càrrec de Gerard Pouget, professor de l’Aula de Sons Tradicionals de Reus, i oberta a tothom que vingui amb tabal. Pouget treballarà diversos tocs amb els assistents, incloses la peça 'Clau de Foc', amb tres frases rítmiques diferents, i el 'Ball del Drac Agremont', la bèstia d'Agramunt, toc que consta de dues veus.

Després hi haurà un dinar popular als Patis de la Universitat i a les 16.30 començarà el concurs que anirà pel casc antic en format estàtic i de cercavila. Tot seguit hi haurà una fase final estàtica a la plaça Universitat.
Lectures: 23 Darrera: 13.06.2021
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dimarts 22 juny 2021


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 27 juny 2021
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Ataràxia' de Cesc Homet
fins diumenge 15 agost 2021
Cervera
Exposició 'Dones: ficcions i realitats'
fins diumenge 27 juny 2021
Calaf
Concerts a la Plaça
dimarts 22 juny 2021
Maldà
Maldant la pedra
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda