Acte

Música a la fresca a la Brufaganya 'Kebyart Ensemble'

dissabte 11 juliol de 2020 a les 21:30 h a Rocamora i Sant Magí de la Brufaganya (Pontils)Música a la fresca a la Brufaganya 'Kebyart Ensemble'

El cicle de concerts de les Nits Musicals de Sant Magí de la Brufaganya s'adapten enguany al petit format mantenint la mateixa qualitat. Si la resposta del públic és bona es programarant altres audicions durant els mesos d’estiu.

El proper dia 11 de juliol, dissabte, a dos quarts de deu de la nit, tindrem un primer concert amb el quartet de saxos Kebyart Ensemble.

Les condicions que regiran seran les següents.

1.- Els concerts es faran a l’aire lliure, concretament a l’esplanada de davant del santuari de Santa Magí de la Brufaganya. Només en cas de mal temps es traslladaran dintre del l’església, amb un aforament del 50%.

2.- El nombre màxim d’assistents serà de 125 persones que es correspon al 50% anterior.

3.- No es podrà assistir al concert sense reserva prèvia.

4.- Les reserves s’han de fer en grups de entre 1 i 6 persones màxim i han de pertànyer al mateix entorn: família o amics. Preferentment s’ha d’enviar un correu electrònic a amicssantmagi@tinet.cat indicant el nom de les persones que hi assistiran. També per correu es confirmarà la reserva. Si no teniu correu electrònic podeu telefonar al 659.44.34.67

5.- Cada grup de persones seurà en taules petites, col·locades entre elles a distància de seguretat, on hi haurà posat el nom de les persones que han fet la reserva.

6.- El preu serà de 20€ per persona que, en tots els casos, comprendrà l’entrada, el berenar i, naturalment, la xocolata desfeta després del concert.

7.- El berenar estarà preparat en bosses individuals per a cada assistent.
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dilluns 10 agost 2020


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 20 setembre 2020
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Colors del nou país que estem gestant'
fins dissabte 12 setembre 2020
Cervera
Festiuada, moments d’art i marinada
fins diumenge 30 agost 2020
L'Ametlla de Segarra (Montoliu de Segarra)
Comalada Art i Paraula 2020
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda