NOTÍCIES
ÀLBUMS DE FOTOS
ALTRES
Cultura
dilluns 9 juliol 2012 Torà

Una dotzena d’entitats de la Segarra històrica es reuneixen als Prats de Rei

<< Tornar    Autor: fòrum espitllera      enviar a un amic     
L'objectiu és endegar un projecte de col·laboració adreçat a enfortir els seus lligams i a projectar la identitat segarreta comuna.
 
Cliqueu a les imatges per ampliar-les Trobada d’entitats de la Segarra històrica  - Els Prats de Rei
Trobada d’entitats de la Segarra històrica - Els Prats de Rei
Autor: Fòrum L’Espitllera
Reunió de treball d e les entitats de la Segarra històrica  - Els Prats de Rei
Reunió de treball d e les entitats de la Segarra històrica - Els Prats de Rei
Autor: Fòrum L’Espitllera
L'acte va reunir una vintena de representants - Els Prats de Rei
L'acte va reunir una vintena de representants - Els Prats de Rei
Autor: Fòrum L’Espitllera
El passat dissabte 7 de juliol, els representants d’una dotzena d’entitats que tenen el seu àmbit d’actuació dins els territoris històricament vinculats a la Segarra es varen donar cita als Prats de Rei. Convocats per l’associació cultural Fòrum l’Espitllera i exercint d’amfitriona local l’Associació Cultural i Recreativa Sigarra, una vintena de representants varen donar inici a un projecte de col·laboració adreçat a enfortir els seus lligams i a projectar la identitat segarreta comuna, desenvolupant-ne les seves potencialitats de futur. L’acte va servir per posar en comú les respectives realitats i projectes i començar a traçar un pla de treball conjunt, que portarà a establir mecanismes de col·laboració fluïda entre elles, a definir els punts d’encontre i a organitzar una futura trobada oberta a totes les entitats que incideixin en les àrees de tradició segarrenca.

Entre d’altres, a més de les convocants, hi varen assistir representants de l’Associació Cultural Baixa Segarra, de Santa Coloma de Queralt, la Fundació Jordi Cases, d’Hostafrancs, l’Associació la Sitja, de Calaf, i l’Associació pel desenvolupament integral de la Vall del Corb.

Amb arrels als temps ibèrics i romans, el territori de la Segarra històrica ha patit reiterades fragmentacions al llarg dels segles i es troba avui repartit, a banda de l’actual Segarra administrativa, en cinc demarcacions: el Solsonès, l’Anoia, la Conca de Barberà, les Garrigues i l’Urgell. Geogràficament abraça la zona de l’atiplà central de Catalunya on neixen els rius Llobregós, Sió, Ondara, Cercavins, Corb, Gaià i Anoia.


Compartit per viladetora.net
Vols valorar-la?
Puntuació 5/5 (1 Vot)

Vols compartir-ho?

   
amunt  Home  ·  © somsegarra.cat ·   La Segarra Infinita (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google
    Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 maig-2013
pàgina executada en 0.274s