Cultura dijous 17 gener 2013

El Casal Jove de Guissona arrenca l'any amb nou impuls


Autor: Redacció

S'ha comprat material nou per poder programar més activitats i acollir més joves.

L'Escorxador, el Casal Jove
L'Escorxador, el Casal Jove Foto: Ajuntament de Guissona

De cara al 2013, es vol donar un nou impuls a l'Escorxador, el Casal jove de Guissona, i es vol generar unes activitats més variades i per a diferents gustos i necessitats. A partir d’aquest mes de gener, s’inicia un extens programa d’activitats, algunes gratuïtes i d’altres amb un mínim cost, amb l’objectiu que els joves coneguin el Casal i hi realitzin activitats pensades per a ells.

Alhora, es vol que els joves associen l’espai com un indret per poder passar el temps de lleure, és per aquest motiu que s’adquirirà un televisor, sofàs i tauletes, perquè els joves es sentin còmodes en l’espai que romandrà obert els divendres i dissabtes tarda per tal que els joves gaudeixin del caps de setmana a Guissona.

Un any d'activitats

El Casal Jove de Guissona es va posar en marxa fa prop d'un any. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament fa una valoració molt positiva de l'ús de l’espai perquè tot i haver-lo utilitzat per a festes privades de diferents grups de joves, la majoria de les festes realitzades han estat de les mans dels joves del municipi, com per exemple el Carnestoltes, a càrrec de la comissió de la Bakanal, i la festivitat de Halloween, a càrrec dels alumnes de l’INS Guissona.

A més, el Casal Jove també ha estat punt de trobada dels joves per realitzar el Pla Local de Joventut de Guissona. En l’espai es feien trobades amb els joves per tal que ells poguessin opinar sobre les activitats que l’ajuntament treballa per al joves i, alhora, se’ls hi brindava l’oportunitat de poder opinar sobre quines actuacions volien per al seu municipi. D’aquestes sessions es van sorgir activitats com les sessions de monòlegs, els tallers de teatre, de maquillatge natural, els cursos d’informàtica, entre altres, que s’han realitzat al llarg del 2012.Font: Ajuntament de Guissona Etiquetes: associacions culturals casal jove l'escorxador

Ho vols compartir?