Cultura divendres, 24 de Gener de 2014

Diumenge Els Pastorets de Calaf faran entrega de la donació a l’Hospital Sant Joan de Déu


Autor: Els Pastorets de Calaf

Aquest diumenge tindrà lloc la darrera representació

Diumenge Els Pastorets de Calaf faran entrega de la donació a l?Hospital Sant Joan de Déu
Diumenge Els Pastorets de Calaf faran entrega de la donació a l?Hospital Sant Joan de Déu Foto: Els Pastorets de Calaf

Aquest diumenge tindrà lloc la darrera representació dels Pastorets de Calaf , fins al moment, ha atret l’interès de gairebé a 1.700 espectadors. Enguany, els Pastorets calafins són solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues i per això l’objectiu al llarg de tota la temporada ha estat intentar captivar al màxim d’espectadors possible que volguessin gaudir d’un gran espectacle i que, alhora, se solidaritzessin amb aquesta causa solidària. Durant aquesta última representació de diumenge, 26 de gener, se celebrarà l’acte d’entrega dels diners aconseguits durant les 5 representacions.

La col•laboració amb l’hospital maternoinfantil suposa que el Casal de Calaf dona 1 euro de cada entrada venuda amb l’objectiu d’ajudar a finançar les activitats que formen part del programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu. Amb aquestes activitats es vol minimitzar el risc d’impacte de l’hospitalització de nens i nenes. Qui ho vulgui, també pot col•laborar amb aquesta iniciativa a través de la fila 0, amb el número de compte: 2013 6045 47 0200024733.


Entrades, dates i horaris
Les entrades es poden comprar a través del Telentrada (www.telentrada.com i 902 10 12 12) i a la Taquilla del Casal de Calaf el mateix dia de la representació, de 12.00 a 13.00 hores o bé 1 hora abans de l’espectacle. Els socis del Casal de Calaf, TresC, el Club Super3, RACC i els subscriptors de La Vanguardia, Regió 7 i La Veu de l’Anoia tenen descomptes en el preu de l’entrada.

ÚLTIMA REPRESENTACIÓ
• Dies 26 de gener
• Hora: 17.30 hores

Lloc:
Casal de Calaf
Carretera Llarga, 11
08281 Calaf

Diumenge Els Pastorets de Calaf faran entrega de la donació a l?Hospital Sant Joan de Déu - Calaf
Diumenge Els Pastorets de Calaf faran entrega de la donació a l?Hospital Sant Joan de Déu
Foto: Els Pastorets de Calaf


Font: Els Pastorets de Calaf   + info (enllaç extern)

Etiquetes: festes tradicions pastorets

Ho vols compartir?