Cultura dijous, 6 de Febrer de 2014

2.000 espectadors en els primers Pastorets solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu


Autor: Els Pastorets de Calaf

El Casal de Calaf ha donat 1.510 euros al programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu

2.000 espectadors en els primers Pastorets solidaris amb l'Hospital Sant Joan de Déu
2.000 espectadors en els primers Pastorets solidaris amb l'Hospital Sant Joan de Déu Foto: Els Pastorets de Calaf

350 espectadors van gaudir de la darrera representació de la temporada dels Pastorets de Calaf, el passat 26 de gener. Aquesta va ser una edició molt especial. Durant la pausa de la mitja part el Lluquet i el Rovelló van fer l’entrega simbòlica del xec de 1.510 euros que el Casal de Calaf ha donat al programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu. L’objectiu és ajudar a finançar les activitats d’aquest programa en les que es vol minimitzar el risc d’impacte de l’hospitalització de nens i nenes.

Amb aquesta acció, Els Pastorets de Calaf s’han convertit en els primers solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues. La col•laboració amb l’hospital maternoinfantil ha suposat que el Casal de Calaf ha fet donació d’1 euro per cada entrada que ha venut al llarg de les 5 representacions de la temporada 2013-14.

D’aquesta manera, els organitzadors d’aquest espectacle han posat un petit gra de sorra en un important projecte a través del qual l’hospital vol traspassar les seves parets físiques per vincular-se més estretament amb la ciutadania. Els Pastorets de Calaf han fet aquest esforç en un moment en el qual les subvencions institucionals han decaigut i, per tant, és més necessària que mai la implicació de la societat civil.

Una exitosa temporada


Un centenar de persones, entre actors i actrius, músics, tramoies, tècnics i organitzadors, han participat en aquesta 89a edició dels Pastorets de Calaf, dirigida per Neus Quer. Durant tota la temporada 1.975 espectadors han gaudit d’una proposta espectacular, atractiva i màgica que ha pogut mantenir la solidesa, l’agilitat, i la màxima qualitat dels darrers anys. Amb una mitjana de gairebé 400 espectadors per a cada representació, el balanç d’organitzadors i públic ha estat molt positiu.

Escena dels Pastorets - Calaf
Escena dels Pastorets
Foto: Casal Calaf


Font: Els Pastorets de Calaf   + info (enllaç extern)

Etiquetes: festes tradicions pastorets calaf

Ho vols compartir?