Cultura dissabte, 28 de Juny de 2014

3r cicle de concerts a Cal Prim


Autor: Joan
xavier ribalta estrena el 3r cicle de concerts a Cal Prim
xavier ribalta estrena el 3r cicle de concerts a Cal Prim Foto: Joan

El 3r cicle de concerts a Cal Prim de Verdú, oferirà, des del 28 de juny i fins el 2 d'agost, concerts, recitals i cinema.

El 28 de juny 'La poesia d'avui i de sempre' de Xavier Ribalta. El poeta targarí oferirà un recital poètico-musical, acompanyat de la música de Ramon Andreu al piano, Xesco Grau a la flauta, Joan Sancho al violí, Eduard Boleda a la viola i Xavier Roig al cel·lo.

El següent concert tindrà lloc el 4 de juliol i anirà a càrrec del violista Paul Cortese, solista que ha actuat amb les més grans orquestres d'arreu d'Europa i professor del Conservatori superior del Liceu de Barcelona.

el dissabte 11 de juliol Joan Espina, violinista de l'orquestra nacional d'Espanya del qual n'és el cap de segons violins juntament amb el pianista tinerfeny Miguel Ángel Dionis, professor de l'Escola superior de Música de Catalunya, oferiran un programa de música de cinema.

Altres concerts convidaran als assistents a sentir alumnes del curs de viola, un quartet de trombons de l'escola de música de Tàrrega, la violista Júlia Casañas i el pianista Bernat Bonjorn, el Cor Àuria i Lauzeta que actuaran per segon any consecutiu donat l'èxit del darrer any.

Tots els concerts, que tenen un aforament de 200 persones, començaran a les 10 de la nit i a l'acabar els assistents seran convidats a prendre una copa de vi dels diferents cellers de Verdú: Cercavins, Carviresa, Mas de Mora i Casa Pardet juntament amb un petit aperitiu.



Etiquetes: concerts música cal prim verdú

Ho vols compartir?