Cultura divendres 11 juliol 2014

6è Bla Bla, festival de narrativa oral


Autor: Joan
cartell 6è Bla Bla, festival de narrativa oral
cartell 6è Bla Bla, festival de narrativa oral Foto: Joan

Els dies 11 i 12 de juliol el poble de Vallfogona de Riucorb celebra la sisena edició del festival de narrativa oral Bla Bla. Com cada any, tots els espectacles del festival són de franc i es duran a terme pels carrers i places de Vallfogona de Riucorb.

El festival arranca el divendres, 11 de juliol, a les onze de la nit, amb la poesia d’en Josep Pedrals que ens oferirà el seu espectacle poètic Esma, a la terrasseta de l’Hostal del Rector de Vallfogona. Poesia acompanyada per la marinada de la Vall del Corb.

El dissabte, 12 de juliol, a les dotze del migdia a la plaça del Bar, la contista Núria Crosas ens farà viatjar a petits i grans a la llunyana Rússia amb contes de Tolstoi i contes populars d’aquest país.

A les sis de la tarda començarà la ja tradicional Cercavila de Conte, en què tots els assistents podran gaudir dels contes i rondalles que narraran Núria Crosas i Alícia Molina i ballar amb la música de la colla gegantera La Pessigolla de Valls. A més a més, els nens i nenes que vinguin disfressats del seu personatge de conte preferit tindran una sorpresa.

A les onze de la nit amb l’espectacle Conte contat... del narrador oral Joan Boher. Una sessió de contes que repassa els contes que han marcat la nostra infància amb tocs d’humor i picardia.

Seguidament el festival es clourà amb l’entrega dels premis del IV Concurs de Microcontes Bla Bla, que aquesta edició ha comptat com a jurat amb l’escriptor i traductor Yannick Garcia, el director del programa del Canal 33 Via Llibre, Jaume Clèries, i amb Ester Andorrà, editora de labreu.

L’objectiu que es persegueix és que els nens tornin a omplir els carrers del poble i grans i petits ens deixem endur, almenys durant dos dies, per la màgia dels contes, llegendes i rondalles.Etiquetes: festivals narrativa oral bla bla

Ho vols compartir?