Cultura dijous, 11 de Setembre de 2014

Fira Tàrrega 2014


Autor: Joan
cartell Fira Tàrrega 2014
cartell Fira Tàrrega 2014 Foto: Fira Tàrrega

La programació de Fira Tàrrega d’aquest any posa l’accent en l’actualitat, entenent l’espai públic com una àgora, un espai de debat. Precisament per això l’espectacle inaugural, que serà aquest vespre a les 21.00 a la plaça de l’Hort del Barceloní, és un cant a la diversitat cultural que reivindica el dret a sobreviure de les cultures. Es diu 'La ira dels Peixos', és obra del dramaturg Ignacio Achurra i forma part del programa d’actes commemoratius del Tricentenari. Ess repetirà els dies 13 (00.00 hores) i 14 de setembre (21.00 hores).

La resta de la programació de la Fira Tàrrega segueix en aquesta línia i fins diumenge es podran veure espectacles que toquen temes d’actualitat com ara els desnonaments, els desplaçats per conflictes o la imposició de la violència. La vessant més avantguardista de la fira es manté amb espectacles com ara a 'A house in Asia', dels catalans Agrupación Señor Serrano i amb la companyia txeca Sergeant Tejnorová & the Commando.

En l’apartat d’espais no convencionals cal destacar 'Chicken Legz', un espectacle de circ i música electrònica que es fa en una granja i les perfomances de 'Constructivo' a l’antiga fàbrica de la Farinera. A la Fira Tàrrega també s’aposta per la participació i en aquest sentit és notable 'Thank you for dancing' de Les Filles Föllen i l’experiència multidisciplinària de 'La Gran Rifa', on se sortejarà un viatge a Mèxic.


programa-firatarrega-2014f.pdf



Etiquetes: fira teatre tàrrega

Ho vols compartir?