Cultura dimecres, 8 de Octubre de 2014

Empreneduria, innovació i creativitat al castell de Florejacs


Autor: somsegarra

En motiu del segon aniversari de Craft and Artists

Scrapbooking
Scrapbooking Foto: Craft and Artists

Durant el cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre se celebrarà a Florejacs el Segon Aniversari de la creació de Craft and Artists, projecte creatiu innovador de la lleidatana Laia Martínez Bagué, amb la col·laboració d'altres emprenedors de Terres de Ponent i de Catalunya.

Aquest projecte, arriscat i innovador, uneix la creativitat i el corrent Craft amb el patrimoni cultural local i s'inicia amb una voluntat de celebració i també amb la finalitat d'obrir una nova porta a la col·laboració entre diversos emprenedors i d’oferir una alternativa lúdica diferent per viure una experiència de qualitat, originalitat i exclusivitat, una Escapada Creativa de cap de setmana (), en un entorn especial.

Una experiència trencadora inoblidable


Totes les activitats de l’Escapada es duran a terme al Castell de Florejacs, un 'espai màgic i inspirador', que de la mà d'Uly Jaumandreu se centrarà en la temàtica i tècniques d’ Art en paper i l’Scrapbooking (la traducció literal seria llibre de retalls). S’han organitzat tallers creatius amb col·laboració amb més emprenedors, així realitzarem diversos projectes amb talleristes de reconegut prestigi dins el panorama nacional català d’aquesta disciplina com per exemple Alícia Artigas de Collage de memòries, Esther Ayala de Scrapa'm, o Laia Martínez de Craft and Artists. A més, a més, completaran el cap de setmana una actuació musical exclusiva del conegut cantautor ivarsenc Fustegueres, amb un espectacle especial per aquesta ocasió i una xerrada de l'especialista en Màrketing, Comunicació i Creativitat Txell Costa, entre moltes altres activitats.

L'Escapada Creativa compta amb la col·laboració d'una vinticinquena d'emprenedors lleidatans, catalans i espanyols. Programa

Scrapbooking -
Scrapbooking
Foto: Craft and Artists
castell de Florejacs -
castell de Florejacs
Foto: Craft and Artists
collage de memories, alicia artigas -
collage de memories, alicia artigas
Foto: Craft and Artists


Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?