Cultura dilluns 29 desembre 2014

Gran èxit dels Pastorets Infantils al Casal de Calaf


Autor: Francesc Latorre

El relleu generacional sembla garantit

Els petits actors
Els petits actors Foto: Manel Ocón

Aquest darrer cap de setmana, s'han estrenat els Pastorets Infantils al Casal de Calaf, amb dues funcions: el dissabte 27 i el diumenge 28 de desembre amb un èxit digne de menció.

En ambdues funcions l'assistència de públic ha estat molt bona, i el que és més important, ha sortit molt i molt satisfet amb la qualitat de l'espectacle, que val a dir, ha estat la suma d'una bona interpretació dels actors (del primer fins a l'últim), l'experiència de l'equip tècnic (il.luminació, so, efectes especials, tramoia, regidors, vestuari, perruqueria i maquillatge), l'ajut d'una colla de pares i mares que han fet molta feina entre cametes, i una molt bona direcció.

Certament l'espectacle va sortir rodó. I algun dels membres de l'Agrupació Teatral del Casal de Calaf va quedar gratament sorprès per la qualitat d'aquests actors, que encara que molt joves, en van prendre nota, donç realment s'ha fet palès que hi haurà relleu generacional i vénen apretant fort.

També és de destacar l'actuació de la coral de l'Escola Municipal de Música, que ens va delectar amb algunes nadales i cançons mentre es feia el canvi de decorats en alguns quadres.

El Casal de Calaf pot estar, de debò, molt content, i per extensió la Vila de Calaf i la seva comarca, pel fet que la tradició teatral no perd aire, ans al contrari. Així que caldrà treballar per alimentar i pulir aquesta nova fornada d'actors, que d'aquí a uns anys faran les delicies de la Sala Gran del Casal de Calaf.

Els Dimonis infantils - Calaf
Els Dimonis infantils
Foto: Manel Ocón
Adorant al portal - Calaf
Adorant al portal
Foto: Manel Ocón


Etiquetes: pastorets infantils calaf

Ho vols compartir?