Cultura dilluns, 27 de Abril de 2015

Sessió informativa: Com afecta la reforma fiscal i la llei de transparència a les entitats no lucratives


Autor: Carles Sala Tamarit

L’objectiu de la sessió és informar les entitats sense finalitat de lucre sobre les obligacions fiscals, amb especial incidència a l’afectació que suposen les reformes fiscals que entren en vigor a partir de 2015. Es preveu un torn obert de preguntes al final de la sessió.

Impartirà la sessió Victor Garcia –cap dels Serveis de Gestió, suport associatiu- de Fundesplai

La sessió està coorganitzada per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i la Paeria de Cervera.

Per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia a la Regidoria d’Entitats de la Paeria (tel. 973 53 38 03 o al correu electrònic cei@cerverapaeria.cat), indicant nom i cognoms dels assistents i en nom de quina entitat vénen, a més del telèfon i adreça de correu electrònic de contacte.

En aquesta sessió es tractaran temes com l’obligació de totes les associacions de presentar l’Impost de Societats, de portar una comptabilitat per partida doble, de presentar el model 347, altres novetats fiscals (mecenatge, IRPF, IVA), novetats i obligacions relacionades amb la llei de transparència i eines i recursos a l’abast de les entitats.



Etiquetes: entitats no lucratives fiscal

Ho vols compartir?