Cultura dimarts, 8 de Setembre de 2015

Cervera presenta el programa d’actes de la Isagoge i la Festa Major


Autor: somsegarra

Presenta més de 70 activitats culturals i festives entre el 18 al 28 de setembre

cartell Festa Major del Sant Crist 2015
cartell Festa Major del Sant Crist 2015 Foto: Paeria Cervera

Dilluns 7 de setembre s’ha presentat, en un acte públic a l’Auditori, la programació de la 39a setmana cultural Isagoge i de la Festa Major del Sant Crist, que ompliran la ciutat amb més de 70 activitats culturals i festives del 18 al 28 de setembre, amb una oferta variada per a tots els públics.

La setmana cultural Isagoge es dedica enguany a la commemoració de l’Any de les Biblioteques, declarat per la Generalitat en motiu que el 2015 se celebra el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya. Cervera se suma a aquesta iniciativa, i per aquest motiu la Paeria i la Biblioteca comarcal Josep Finestres organitzen activitats diverses com tallers infantils, presentacions de llibres...

Aquests actes es complementen amb les activitats habituals de cada any a la Isagoge: Nit del Teatre Viu, concert d’orgues de Ponent... Més de 30 actes en diferents espais de la ciutat del 18 al 25 de setembre.

La festa major del Sant Crist és la festa gran de la ciutat. Se celebra del 25 al 28 de setembre, amb un programa que combina les tradicions amb els actes més lúdics per a tots els públics. Comença amb el pregó, enguany a càrrec del músic cerverí Manel Pedrós, component de l’exitós grup català de pop folk Blaumut, i el reconeixement a una entitat local, Sound de Secà, reconegut grup de percussió cerverí que també ha destacat en l’organització del Carnaval d’Estiu a la ciutat.

La presentació ha anat a càrrec de Ramon Royes, paer en cap de Cervera; Marc Llorens, regidor de Festes; Jaume Rossich, regidor de Cultura; Xavi Miret, president de l’Agrupació Seny Major de Cultura Popular; i Sara Vendrell, directora de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.

cartell Isagoge 2015 - Cervera
cartell Isagoge 2015
Foto: Paeria Cervera


Font: Paeria Cervera   + info (enllaç extern)

Etiquetes: programa actes isagoge festa major cervera

Ho vols compartir?