Cultura dijous, 10 de Setembre de 2015

Massoteres presenta la seva V edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateur


Autor: CC Segarra

Enguany tindran lloc durant el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre

Massoteres presenta la seva V edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateur
Massoteres presenta la seva V edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateur Foto: CC Segarra

La Sala de Plens del Consell Comarcal va acollir ahir la presentació de la cinquena edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateur. Amb aquesta presentació es va fer una crida a participar tots els grups teatrals i monologuistes amateurs de la comarca i arreu al Concurs de teatre Buscatalents que s’organitza des de l’Ajuntament de Massoteres i l’associació de joves del municipi amb el suport del Consell Comarcal de la Segarra.

Aquest any el concurs es realitzarà dos mesos abans, concretament el mes d’octubre, els dies 24 i 25, i com cada any constarà de dues categories; infantil i adult on cada grup s’ha d’inscriure a l’Ajuntament de Massoteres directament abans del 25 d’octubre.
L’Associació de joves, la regidora de joventut a l’Ajuntament de Massoteres, Mercè Sellés, i l’alcalde, Miquel Àngel Marina, van presentar les bases del concurs acompanyats pel President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, conjuntament amb el conseller comarcal de joventut, Jordi Porta, i les conselleres Núria Magrans i Rosa Ribas com a institució que recolza el concurs des dels seus inicis.

Els joves van explicar que la selecció dels grups anirà a càrrec d’una comissió formada per representants municipals i professionals de l’àmbit teatral. Un cop seleccionats els grups, es realitzarà el calendari d’actuacions, que tindran lloc durant el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

L’alcalde va explicar que la publicitat del concurs va a càrrec de l’organització però els decorats, mobiliari, utillatge i vestuari va a càrrec dels grups participants. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en l’acte de repartiment de premis, que tindrà lloc el mateix diumenge 25 d’octubre.

En l’edició anterior l'obra 'Spoiler' de la companyia Fuga de Neurones va ser la guanyadora, a la categoria de monòlegs, el monòleg 'Les dones sàvies' de Glòria Ribera, i a la categoria infantil 'Carta als Reis' de la companyia Teenagers.

Aquest any es mantenen les mateixes quantitats per als premis, pel que fa a l’obra de teatre el primer premi està dotat amb una quantitat de 400€, el segon en 300€ i el tercer en 200€. I als monologuistes, primer premi de 300€, segon de 200€ i tercer 100€. La categoria infantil manté premi únic que correspon a l’abonament per una trobada lúdica de grup al Pitch & Put de Massoteres.


Bases-Buscatalents-2015.pdf

Bases V edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateur - Massoteres
Bases V edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateur
Foto: CC Segarra


Etiquetes: concurs teatre i monòlegs massoteres

Ho vols compartir?