Cultura dimarts, 19 de Gener de 2016

Canvis en la junta de l'Espitllera


Autor: Fòrum l’Espitllera

Les tasques de secretari es reparteixen en tres àmbits. Cervera acollirà enguany l’acte d’entrega del Premi SIKARRA

Assemblea del fòrum l'Espitllera
Assemblea del fòrum l'Espitllera Foto: Joan Montagut

L’Associació Cultural Fòrum l’Espitllera ha fet una remodelació de la seva Junta directiva en la darrera assemblea celebrada al Restaurant La Mallola de Sanaüja, el passat dia 16 de gener. Donat que Jaume Moya, fins ara secretari, ha estat escollit diputat per Lleida al Congrés dels Diputats per la formació En Comú Podem, té la incompatibilitat per Estatuts del Fórum, de poder seguir a la Junta ja que és un càrrec públic electe.

Durant la reunió, Moya va presentar la seva dimissió com a secretari i l’assemblea la va acceptar, alhora que Maria Garganté, la presidenta, li va agrair la seva dedicació al Fòrum des del seu naixement l’agost del 2008. Les tasques que assumia Moya es repartiran en tres àmbits : les administratives de secretaria que assumeix des d’ara Ramon Saball, que deixa la vocalia, les de logística i xarxes socials que exercirà Xavi Terribas, actual sotstresorer i les de comunicació i relació amb els mitjans de comunicació que a partir d’ara que portarà Lluís Urpí, a la vegada nou vocal de l’entitat.

També es va acordar que Cervera acollirà el dia 19 de març l’acte d’entrega de la cinquena edició del Premi SIKARRA que convoquen conjuntament el Fòrum l’Espitllera i la Fundació Jordi Cases i Llebot.



Etiquetes: fòrum espitllera segarra

Ho vols compartir?