Cultura dissabte, 4 de Juny de 2016

9a edició Bellprat, Vila del Llibre


Autor: somsegarra
cartell 9a edició Bellprat, Vila del Llibre
cartell 9a edició Bellprat, Vila del Llibre Foto: Bellprat

Els dies 4 i 5 de juny Bellprat es transforma per acollir una nova edició de la Vila del Llibre. Durant tot dissabte i diumenge, aquest petit poble es convertirà en el destí dels amants de la literatura que vulguin conèixer les novetats editorials a través dels seus escriptors. 28 editorials s’instal·laran a la vila, que enguany dedicarà un espai exclusiu als llibres d’artistes.

L’actriu Montserrat Carulla serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la 9a edició de la Vila del Llibre. Ho farà des de la taula rodona inaugural, que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia i que donarà pas a una conversa entre Santi Vidal i Marina Llansana sobre el llibre 'Una constitució per a Catalunya'.

La celebració d’aquest cap de setmana també servirà per inaugurar oficialment la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. Bellprat apadrinarà Cervera, que a partir del setembre es convertirà en la segona Vila del Llibre d’aquesta xarxa. La capital de la Segarra serà l’escenari d’una gran fira del llibre que se celebrarà el 22 i 23 d’octubre


Programa-Bellprat-Vila-del-Llibre-2016.pdf



Etiquetes: vila del llibre bellprat

Ho vols compartir?