Cultura dissabte, 16 de Juliol de 2016

Iter Luminis de Lídia Pujol al Sant Dubte d’Ivorra


Autor: editor

El dissabte 16 de juliol, amb la col·laboració de l’actor Pep Cruz

cartell Iter Luminis de Lídia Pujol al Sant Dubte d’Ivorra
cartell Iter Luminis de Lídia Pujol al Sant Dubte d’Ivorra Foto: la cerimònia

El dissabte 16 de juliol a les 21:30 h. Lídia Pujol presentarà el seu espectacle Iter Luminis: treballs i plaers d’amor al santuari del Sant Dubte d’Ivorra, acompanyada de M. Àngel Cordero, Marta Reixach i El Cor de Vallferosa i comptarà també amb la col·laboració de l’actor Pep Cruz.

Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir a:
- Pastisseria Cal Miramunt, a la Plaça del Pati 4, Torà.
- Per email a reserves@lidiapujol.com

Iter Luminis: treballs i plaers d’amor


És una cerimònia musical i poètica, que desitja compartir amb el públic una mateixa orientació en el nucli de l’experiència de Teresa de Jesús, en diàleg amb la mística de Ramon Llull, dels quals celebrem els 500 i 700 a aniversari. El concert reuneix obres de diferents etapes històriques i estils i posa a l’abast del públic el procés d’humanització de l’ésser humà. Aquest Camí d’Amor no és només un plaer, és també un Treball, un acte de voluntat i un compromís. Iter Luminis s’inspira en el bé comú, el compromís amb el territori i el llegat patrimonial i ho comparteix particularment amb els organitzadors i el públic de cada indret on es representa.

Un lloc especial en la gira 'Iter Luminis – Treballs i Plaers d’amor' del 2015 va ser a la Torre de Vallferosa, al municipi de Torà, on actuà amb un gran èxit l’1 d’agost del 2015Etiquetes: iter luminis lídia pujol ivorra
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?