Cultura dimarts 13 juny 2017

Festivals Alta Segarra posa a la venda les entrades per als sis concerts del juliol


Autor: Festivals Alta Segarra

Enguany, els Festivals Alta Segarra creixen, ampliant els dies, els grups programats i els indrets on se celebraran els concerts

Festivals Alta Segarra posa a la venda les entrades per als sis concerts del juliol
Festivals Alta Segarra posa a la venda les entrades per als sis concerts del juliol Foto: festival

Àgora Alta Segarra, entitat organitzadora dels Festivals de l'Alta Segarra, ha posat a la venda les entrades per als sis concerts a través del portal Tictactickets.es. Anticipadament, cada concert té un preu de 13 euros, al qual se li pot sumar el tast gastronòmic, per una suma de 20 euros. A través d'aquest portal també es pot adquirir l'abonament per als sis concerts per un preu de 60 euros. També se li poden sumar els tasts per un total de 100 euros. L'organització ha posat 50 abonaments a la venda.

Marina Rossell, Obeses, La Iaia i Gossos caps de cartell de la segona edició dels Festivals

Enguany, en la seva segona edició, els Festivals Alta Segarra creixen, ampliant els dies, els grups programats i els indrets on se celebraran els concerts. Marina Rossell obrirà la programació el divendres, 14 de juliol, amb un concert que tindrà lloc al Bosc del Rentador de Calaf. L'endemà dissabte serà Obeses, presentant l'espectacle “Verdaguer, ombres i maduixes”, qui prendrà el relleu.

Una de les característiques principals d'aquest festival estiuenc és que els concerts tenen lloc en diferents espais emblemàtics de l'Alta Segarra. A més d'espais especials de Calaf, cada any es busquen indrets de diferents pobles del territori perquè, mitjançant la música i la cultura, es puguin donar a conèixer i se'ls ajudi a prendre valor. En aquesta segona edició seran la torre de la Manresana, ubicada als Prats de Rei, i a l'entorn de l'església de Sant Valentí de Sant Martí de Sesgueioles.

Com en la primera edició, el vessant musical del festival s'acompanyarà d'una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast que, en aquesta ocasió, coordinarà el Grup Anifalac.

L'obertura, a Calaf

El Bosc del Rentador de Calaf serà el marc incomparable on tindrà lloc el primer concert dels Festivals. Marina Rossell presentarà, el divendres 14 de juliol, a partir de les 22.30 hores, “Moustaki i Cançons de la Resistència”, el seu darrer treball en el qual revisita temes que han marcat història, melodies que són gairebé himnes, com la “Bella Ciao” que van popularitzar els partisans italians, o la mítica “Lili Marleen”, que va unir els bàndols dels alemanys i dels aliats.

L'endemà a la mateixa hora i en el mateix lloc, Obeses compartirà el seu darrer espectacle amb el públic de l'Alta Segarra, “Verdaguer, ombres i maduixes”. Basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer, es tracta d'una òpera rock que construeix un fil argumental que acara un Verdaguer jove i terrenal amb un Verdaguer vell, savi i desenganyat. Un home sempre en tensió és l'arrel de les paraules i la música d'aquesta proposta que remet als espectadors als seus propis dubtes.

Bikimel i La Iaia a la Torre de la Manresana

El 21 de juliol els Festivals de l'Alta Segarra es traslladaran als Prats de Rei, en concret a la Torre de la Manresana, on tindrà lloc el concert de Bikimel. La compositora i cantant presentarà “No ben bé”, poemes musicats d'alguns dels poetes més radicals del nostre país: Carles Hac Mor, Maria Cabrera, Dolors Miquel o Joan Brossa. Amb Xavi Lloses al piano, la veu única de la cantautora convidarà als espectadors a un viatge apassionant a l'arrel dels sentiments.

El cap de setmana a la Torre de la Manresana es completarà amb el concert de La Iaia que, després de passar pel Canet Rock, presentarà als Prats de Rei el seu darrer disc que surt al mercat aquest proper 16 de juny, 'Tornar a ser u'

El 27 i el 28 de juliol, Eduard Iniesta i Gossos

L'Església de Sant Valentí de Sant Martí de Sesgueioles serà el darrer escenari del festival. En aquesta població, el 27 de juliol, es podrà gaudir d'un dels grans referents dels sons mediterranis del nostre país, el guitarrista Eduard Iniesta. Autor d'una música molt personal i destacat multiinstrumentista de corda, aquest músic s'acompanya d'un grup format per 5 grans músics catalans escollits per la complicitat artística i personal amb la seva obra. Plegats aconsegueixen una sonoritat molt especial evocadora i generadora d'imatges sonores captivadores.

Els manresans Gossos clouran el festival presentant el seu darrer treball, “Zenit”, estrenat el passat setembre i del qual fa tot just una setmana presentaven nou videoclip, “Voldria dir-te”. Aquest nou àlbum simbolitza la culminació d'una carrera musical, una trajectòria de 23 anys, amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc.

Gossos plantejarà un concert molt enèrgic per a un públic familiar i de totes les edats. Un repertori dinàmic amb el millor del darrer disc mesclat amb les cançons més importants que han format part de la trajectòria del grup. Un espectacle potent i diferent.

Entrades

Les entrades anticipades per a cada un d'aquests sis concerts es poden comprar a través de la plataforma de venda on-line Tictactickets.es per un preu de 13 euros, i de 20 euros amb el tast. El preu a taquilla serà de 15 euros per a cada concert, 22 en cas que també es vulgui fer el tast gastronòmic.

A més, l'organització ha posat a la venda 50 abonaments per als sis concerts que gaudiran d'un lloc preferent en cada un dels espectacles. El preu de cada un serà de 60 euros i, en cas que s'hi vulguin afegir els tastos gastronòmics serà de 100 euros.Font: Festivals Alta Segarra   + info (enllaç extern)

Etiquetes: música festival alta segarra

Ho vols compartir?