Cultura dimarts 11 juliol 2017

Marina Rossell i Obeses enceten la segona edició dels Festivals de l’Alta Segarra


Autor: Àgora Alta Segarra

Ambdós concerts es realitzaran al Bosc del Rentador

Marina Rossell i Obeses enceten la segona edició dels Festivals de l’Alta Segarra
Marina Rossell i Obeses enceten la segona edició dels Festivals de l’Alta Segarra Foto: Àgora Alta Segarra

Marina Rossell serà la primera protagonista de la segona edició dels Festivals Alta Segarra que comencen aquest divendres, 14 de juliol, a les 22.30 hores, al Bosc del Rentador de Calaf. L’endemà a la mateixa hora serà el torn d’Obeses que presentarà l’espectacle “Verdaguer, ombres i maduixes”. A dia d’avui encara queden entrades per als dos concerts que es poden comprar a través de la plataforma de venda on-line Tictactickets.es.

El Bosc del Rentador és un espai recentment recuperat que l’Ajuntament de Calaf ha condicionat com a espai d’esbarjo i aquesta serà la primera vegada que s’hi celebrarà un esdeveniment d’aquestes característiques. I és que un dels objectius d’aquest festival estiuenc, més enllà de la proposta cultural, és posar en valor i fer atractius diferents espais emblemàtics de l’Alta Segarra. Enguany, a més d’aquest espai de Calaf els altres concerts tindran lloc a la Torre de la Manresana dels Prats de Rei, on hi actuarà Bikimel i La Iaia, i a l’església de Sant Valentí de Sant Martí de Sesgueioles, on es faran els concerts d’Eduard Iniesta i Gossos.

Com en la primera edició, el vessant musical del festival estarà acompanyada d’una proposta gastronòmica ja que abans o després de l’espectacle, els espectadors podran gaudir d’un petit tast gastronòmic amb productes de proximitat que coordinarà el Grup Anifalac. Aquesta entitat, juntament l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra, del Prats de Rei, i la Corriola de Sant Martí Sesgueioles col·laboren amb Àgora Alta Segarra en l’organització d’aquests concerts.

Marina Rossell

Marina Rossell presentarà “Moustaki i Cançons de la Resistència”, el seu darrer treball en el qual revisita temes que han marcat història. Traduïdes al català per Josep Tero, Marina Rossell recull i adapta cançons que formen part d’un paisatge, un moment clau, un moment històric… Cançons destinades a crear resiliència i a no oblidar l’infortuni i la catàstrofe que signifiquen les guerres. Melodies que són gairebé himnes, com la “Bella Ciao” que van popularitzar els partisans italians, o la mítica “Lili Marleen”, que va unir els bàndols dels alemanys i dels aliats. Els assistents al concert també podran escoltar “La Cançó dels deportats”, “Si me quieres escribir”, “Cant dels Partisans Francesos” o “Quanta Guerra”, escrita per la mateixa cantant.

Obeses

El dissabte, 15 de juliol, a la mateixa hora i en el mateix lloc, Obeses compartirà el seu darrer espectacle amb el públic de l’Alta Segarra, “Verdaguer, ombres i maduixes”. Basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer, es tracta d’una òpera rock que construeix un fil argumental que encara un Verdaguer jove i terrenal amb un Verdaguer vell, savi i desenganyat. Un home sempre en tensió és l’arrel de les paraules i la música d’aquesta proposta que remet als espectadors als seus propis dubtes.

Entrades
Les entrades anticipades per a la segona edició dels Festivals Alta Segarra es poden comprar a través de la plataforma de venda on-line Tictactickets.es. Les entrades anticipades tenen un preu de 13 euros, i de 20 euros si s’hi inclou el tast gastronòmic. El preu a taquilla serà de 15 euros per a cada concert, 22 en cas que també es vulgui fer el tast.

A més, l’organització va posar a la venda 50 abonaments per als sis concerts que gaudiran d’un lloc preferent en cada un dels espectacles. El preu de cada un serà de 60 euros i, en cas que s’hi vulguin afegir els tastos gastronòmics és de 100 euros.Font: Àgora Alta Segarra   + info (enllaç extern)

Etiquetes: festivals alta segarra marina rossell obeses calaf

Ho vols compartir?