Cultura divendres, 21 de Juliol de 2017

Bikimel i La Iaia a la Torre de la Manresana


Autor: somsegarra
Bikimel i La Iaia a la Torre de la Manresana
Bikimel i La Iaia a la Torre de la Manresana Foto: Ramon Sunyer

L’escenari dels Festivals Alta Segarra es trasllada, aquest divendres, 21 de juliol, a la Torre de la Manresana on a partir de les 22.30 hores tindrà lloc el concert de Bikimel. La compositora i cantant presentarà 'No ben bé', poemes musicats d’alguns dels poetes més radicals del nostre país: Carles Hac Mor, Maria Cabrera, Dolors Miquel o Joan Brossa. Amb Xavi Lloses al piano, la veu única de la cantautora convidarà als espectadors a un viatge apassionant a l’arrel dels sentiments.

L'endemà, dissabte 22, hi haurà el concert de La Iaia que, després de passar pel Canet Rock, presentarà el seu darrer disc. Després de gairebé tres anys de silenci el grup osonenc acaba de presentar 'Tornar a ser u', del que fa molt poc que han estrenat el primer videoclip del single, 'Un i mig'.

Entrades


Les entrades anticipades per als concerts es poden comprar a través de la plataforma de venda on-line Tictactickets.es. Les entrades anticipades tenen un preu de 13 euros, i de 20 euros si s’hi inclou el tast gastronòmic. El preu a taquilla serà de 15 euros per a cada concert, 22 en cas que també es vulgui fer el tast.Etiquetes: festivals alta segarra bikimel la iaia els prats de rei

Ho vols compartir?