Cultura dimecres, 11 de Octubre de 2017

2a Vila del Llibre de Cervera


Autor: somsegarra

El 21 i 22 d'octubre, hi ha confirmades 35 editorials independents

2a Vila del Llibre de Cervera
2a Vila del Llibre de Cervera Foto: paeria cervera

La segona edició de la Vila del Llibre de Cervera se celebrarà els dies 21 i 22 d'octubre al carrer Major. El programa, encapçalat pel padrí de la Vila, el poeta guissonenc Jordi Pàmias, i l'escriptora Carme Riera, el configuren més de 80 activitats literàries i un mercat de 35 editorials independents.

El programa d’activitats també inclou taules rodones i presentacions de novetats editorials. A més, oferirà un espai infantil permanent amb conta contes i espectacles a la plaça Major, tallers dels oficis del llibre, exposicions, espectacles musicals, una trobada d’intercanvi de punts de llibre i durant tot el cap de setmana una taula de signatures amb els autors presents a la Vila del Llibre.

Els noms destacats de la segona trobada anual de la Vila del Llibre de Cervera són Jordi Pàmias, padrí de l'edició 2017, i Carme Riera. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, serà la responsable d'obrir el mercat d'editorials independents.

La Vila del Llibre és un projecte iniciat a Bellprat, ara fa 9 anys, amb l'objectiu d'establir una xarxa de viles de llibre. Cervera va esdevenir l'any passat la segona Vila del Llibre de Catalunya.

1a Vila del Llibre - Cervera
1a Vila del Llibre
Foto: Ramon Sunyer
1a Vila del Llibre - Cervera
1a Vila del Llibre
Foto: Ramon Sunyer
1a Vila del Llibre - Cervera
1a Vila del Llibre
Foto: Ramon Sunyer


PROGRAMA-CERVERA-VILA-DEL-LLIBRE-2017.pdf



Etiquetes: vila del llibre cervera

Ho vols compartir?