Cultura dijous 11 gener 2018

Festivals Alta Segarra presenta la programació de l'edició 2018


Autor: somsegarra

Els Amics de les Arts, Andrea Motis i 'Tossudament Llach'

Festivals Alta Segarra presenta la programació de l'edició 2018
Festivals Alta Segarra presenta la programació de l'edició 2018

La tercera edició dels Festivals Alta Segarra comptarà amb les actuacions de Els Amics de les Arts, Andrea Motis i 'Tossudament Llach'. Els concerts es realitzaran el mes de juliol a diferents poblacions de l’Alta Segarra.

Els Amics de les Arts, cap de cartell del festival, actuaran el dissabte 28 de juliol per presentar el seu darrer treball, 'Un estrany poder'.

El 13 de juliol, Andrea Motis, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina presentarà al públic segarrenc l’àlbum 'Emotional Dance'. Es tracta del seu debut en solitari que arriba després d’haver editat sis discs aclamats per la crítica al costat de baixista Joan Chamorro.

El darrer dels plats forts d’enguany serà el dia dia 20 de juliol amb el concert de la Simfònica de Cobla i Corda que amb el concert 'Tossudament Llach' compartirà amb el públic les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach i comptarà amb l’especial col·laboració de les cantants Elena Gadel i Bet Rodergas.

Els concerts tindran lloc en tres espais emblemàtics de l’Alta Segarra. A més de Calaf, cada any es busquen indrets de diferents pobles del territori perquè, mitjançant la música i la cultura es puguin donar a conèixer, s’ajudi a revaloritzar-los i atraure turisme de qualitat. I com en les dues primeres edicions, el vessant musical s’acompanyarà d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast amb productes de proximitat.

Andrea Motis actuarà als Festivals Alta Segarra del 2018 -
Andrea Motis actuarà als Festivals Alta Segarra del 2018
La Simfònica de Cobla i Corda clouran els Festivals Alta Segarra del 2018 -
La Simfònica de Cobla i Corda clouran els Festivals Alta Segarra del 2018


Etiquetes: festivals alta segarra 2018

Ho vols compartir?